Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

CsBlackDevil Community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gigi Becali a rostit trei nume la TV. Doi fotbalişti au fost lăudați, unul a fost pus la zid: „Nu mi-a plăcut”

Featured Replies

• Community Founders

rssImage-59d4adbd131a07e71ca9c03e46c2d392.jpeg

Gigi Becali a rostit trei nume la TV, după partida pe care FCSB a câștigat-o în fața celor de la Drita, scor 3-2, în prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar din UEFA Europa League.

Latifundiarul din Pipera i-a lăudat pe doi dintre fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous și Mihai Pintilii, în timp ce unul dintre ei a fost pus la zid.

Fotbaliștii care l-au mulțumit pe Gigi Becali în meciul cu Drita

FCSB le-a dat emoții mari fanilor în partida pe care a disputat-o în fața celor de la Drita, în prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar din UEFA Europa League. Campioana României a fost condusă cu scorul de 0-2, dar a reușit să revină și să se impună cu scorul de 3-2, grație golurilor marcate de Daniel Bîrligea și de Daniel Graovac.

La finalul partidei, Gigi Becali a intrat în direct, la TV, și a vorbit despre jucătorii care i-au plăcut în partida disputată pe Arena Națională din București. Latifundiarul din Pipera s-a arătat mulțumit de jocul prestat de Octavian Popescu și Daniel Bîrligea, cel care a înscris două goluri în poarta celor de la Drita.

„Mi-a plăcut atitudinea. Și-a revenit George Popescu, mi-a plăcut foarte mult. Nu doar el. Cel mai mult mi-a plăcut că și-a revenit Bîrligea. Acesta este Bîrligea pe care îl vedeam în sezonul trecut”, a declarat Gigi Becali, la PrimaSport.

Jucătorul care nu i-a plăcut lui Gigi Becali

Chiar dacă FCSB s-a impus pe Arena Națională, Gigi Becali nu a fost mulțumit de toți jucătorii care au fost pe teren. Omul de afaceri s-a arătat dezamăgit de prestația lui Vlad Chiricheș, despre care a spus că a fost prea lent.

„Nu mi-a plăcut Chiricheș, prea lent. Asta nu mi-a plăcut”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei menționate anterior.

Vlad Chiricheș a fost schimbat în minutul 57, în locul lui fiind introdus în teren Malcom Edjouma.

The post Gigi Becali a rostit trei nume la TV. Doi fotbalişti au fost lăudați, unul a fost pus la zid: „Nu mi-a plăcut” appeared first on Prosport.

View the full article

Donator: SteamDB

Donator: SteamLadder

Rep4Rep Steam Comments: https://rep4rep.com/?r=cosmingl

Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6