Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

CsBlackDevil Community

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gigi Becali, declarația serii după FCSB – Drita 3-2: „Am zis asta când ne conduceau”

Featured Replies

• Community Founders

rssImage-5c8f471f4f0fd35912ead564c094f3a9.png

Gigi Becali a oferit declarația serii după meciul cu Drita din turul 3 preliminar UEFA Europa League.

Patronul FCSB a dezvăluit ce a gândit în momentul în care echipa sa era condusă pe Arena Națională.

Gigi Becali, declarația serii după FCSB – Drita 3-2: „Am zis asta când ne conduceau”

FCSB a câștigat cu Drita, scor 3-2, în turul 3 preliminar din Europa League. Campioana României a început prost meciul de pe Arena Națională. Veton Tusha a deschis scorul în minutul 7.

Coșmarul a continuat pentru echipa lui Gigi Becali și în debutul reprizei secunde. Arb Manaj a făcut 2-0 în minutul 50. Ulterior, formația bucureșteană a marcat de trei ori în poarta lui Faton Maloku și a reușit să întoarcă rezultatul.

Gigi Becali a reacționat după victoria cu Drita și a spus că trupa lui Elias Charalambous a dominat clar jocul. Patronul FCSB a dezvăluit ce a gândit în momentul în care echipa sa era condusă: „La 2-1, am zis că jucăm calificarea acolo”.

„Mingea a fost numai la noi. Ei au dat un gol, un ghinion al nostru. Mingea numai la noi, ce emoții să ai? Că se întâmplă, că e posibil să te scoată, te scoate. Cu două goluri la mișto.

Dar nu aveam emoții că nu marcam măcar un gol. Am zis că marcăm un gol. La 2-1, am zis că jucăm calificarea acolo. Nu se poate să se scoată o echipă de asta”, a declarat gigi Beclai, la PrimaSport.

The post Gigi Becali, declarația serii după FCSB – Drita 3-2: „Am zis asta când ne conduceau” appeared first on Prosport.

View the full article

Donator: SteamDB

Donator: SteamLadder

Rep4Rep Steam Comments: https://rep4rep.com/?r=cosmingl

Steam Level Up: https://slvlup.com/r/krrna6